Het huisje

Inventaris en voorzieningen

Het Lotushuisje is ongeveer 45 m2 groot. Het bestaat uit een woonkamer, open keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 bedden van 70 cm bij 190 cm, een halletje, een douche/wc en een apart huisje met tweepersoonsbed en wc. Het wordt verwarmd met een elektrische petroleumkachel.

Je vindt meer dan genoeg pannen, bestek, glaswerk en authentiek serviesgoed in het huisje. Naast een koelkast en een combimagnetron, zijn er een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. De afwas kun je gezellig op de hand doen en de was bewaar je gewoon lekker tot je weer thuis bent (tenzij je even een handwasje wilt doen natuurlijk).

De bedden zijn al opgemaakt als je aankomt, er zijn theedoeken, keukendoeken etc. Alleen je handdoeken moet je zelf meenemen. Verder staan er aardig wat dvd’s die helemaal in het Aziatische thema van het Lotushuisje passen en dito muziek, spelletjes en boeken. Er zijn wat teken- en knutselspullen, er is een radio/cd-speler, een televisie en er is wifi. Dus ook als je er niet op uit bent, hoef je je geen moment te vervelen.

Op park Reewold zelf zijn geen voorzieningen, het is een park waar je echt tot rust kunt komen. Je zit middenin de bossen. De actie kun je vinden op fietsafstand. Denk aan het subtropische bosbad, een klimbos, een minigolfterrein, een grote sauna en leuke dorpjes. Wat verder weg zijn er natuur-, pret- en dierenparken en nog meer leuke dorpen en steden.